30 days fogyókúrás tabletta

Fogyókúrás tabletták - 30 daysA 30 days fogyókúrás tabletta azt ígéri számunkra, hogy a hasi illetve deréktáji zsírpárnáktól szabadít meg bennünket, méghozzá elég szép eredményt érhetünk el 30 nap alatt. Glükánt tartalmaz illetve olyan gyógynövényeket, mint az édesgyökérpor, articsókapor, illetve a gyermekláncfűpor, kínai citrom magnólia por, rózsagyökér por, és a máriatövis magpor.

 

A termék szerint a glükán, ama gyulladásos folyamatokat hivatott csökkenteni, enyhíteni mely a has tájéki zsírpárnákban zajlik, mely ugyan nem érezhető gyulladásos folyamatok, ám igen nagy hatással vannak az ottani raktározási folyamatokra. Ezt a 'beállást', pedig a glükán hivatott feloldani.

 

Klinikai vizsgálatok eredményei szerint pedig a 30 days fogyókúrás tablettában található glükán vegyület, immunerősítő, és stressz hatást csökkentő. A termékben található gyógynövények pedig vese, máj és epetisztító hatásukról is nevezetesek, tehát a 30 days fogyókúrás tablettával egy tisztítási folyamatban is részt veszünk, a fogyás mellett, mely nagyjából 2 cm-es derékméret csökkenést jelent.

 

Egy hónap alatt a testzsírszázalék 3 %-a csökkenhet.


Felhívják rá a figyelmünket, hogy a táplálkozásunk, ha nem is gyökeres, de néminemű változtatása szükséges.

 

Egy hónapnál hosszabb ideig tartó használatát javasolják, a maximális eredmény eléréséhez, melyhez nagyban hozzájárulhat, hogyha valamilyen állandó testmozgásba kezdünk, legyen az biciklizés, jógázás, vagy valamilyen fitness fajta űzése.

 

Végül pedig a 30 days fogyókúrás tablettánál fontos megjegyezni, hogy étvágyunkat nem fogja csökkenteni, úgyhogy arra nekünk kell figyelnünk, és az eredmény pedig nem kilógrammokban fog jelentkezni, hanem a deréknál mért centiméterekben!

 

Terhesség, szoptatás és 12 éven aluli gyermekek kerüljék a készítmény használatát!

 

Weboldal készítés: DreamSite